bulgarian english

Фламинго Гранд 5*****  

Управител: +359 88 5853424 

Рецепция: +359 579 62270

Рецепция: +359 88 5853371 

Факс: +359 579 62028

Имейл:

 

Фламинго Стандарт 4****  

Управител: +359 88 5853370

Рецепция: +359 579 62217

Факс: +359 579 62708

Имейл:

 

-> Facebook страница

Flamingo Grand Hotel is Travellers' Choice 2015 Winner

Tripadvisor отнов отличи хотел Фламинго Гранд

още

Фламинго Гранд с престижна награда „FIT Quality Certificate“

Немската компания „Fit Reisen“ награди петзвездния хотел Фламинго Гранд във ваканционно селище Албена с престижната международна награда „FIT Quality Certificate“.

още

Elements SPA

Елементс Спа, част от Хотел Фламинго Гранд***** е най-новият и луксозен wellness - център в курорта Албена, продължител на богатите традиции на Медика-Албена.

Елементс Спа последовател на утвърдените традиционни и високоценени балнеолечебни процедури, предлагани от климато-балнеолечебен център Добруджа.

Елегантният Спа център е уникално съчетание на модерна архитектура, традиционни материали и най-новите тенденции в света на well-being-a. Този рай за отмора предлага на своите гости много взискателно подбрана комбинация от традиционни, оригинални и източни спа терапии, ритуали и церемонии.

Елементс СПА

Ние разделихме условно този  свят на завладяващи аромати, уют и хармония, вдъхновени от природата на две зони: Аква Елементс и Бюти Елементс.

Аква Елементс зоната е разполoжена на първия етаж на Спа центъра и разполага с:

  • Спа басейн, с водни джетове и интегриран Whirlpool, под "Звездно небе";
  • Дамска съблекалня, приспособена и за гости с двигателни затруднения;
  • Мъжка съблекалня;
  • Калдариум;
  • Елементс Парна баня;
  • Сауна;
  • Каскаден и хидромасажен душ;
  • Леден фонтан;
  • Зони за отмора.

За всички, които искат да се насладят на няколко часа блаженно безделие ние предлагаме Био-термалната програма "Вода и Огън". Нежната музика и уникална светлинна система, ще направят това преживяване незабравимо.

Зоната Бюти Елементс е разположена на втория етаж на спа центъра и разполага с десет терапевтични кабини: кабини за масаж и терапии за цяло тяло, хидромасажни вани с хромотерапия, кабини, оборудвана за аюрведични ритуали, суха флотация и процедури с душ Виши, малък оазис за красота с две самостоятелни стаи и специално създаден кът за двама.

Към това ще прибавим нашата зимна градина , слънчевите тераси и зоната за отмора, които предоставят богата възможност за нашите гости да заредят тялото душата си с обновяваща енергия. В трудната задача за избор от нашето богато Спа меню  професионална помощ ще окаже целият ни екип.
Всеки един от нашите терапевти, GR координатори и спа - асистенти е внимателно подбран и притежава висок професионализъм, ентусиазъм и топло отношение към госта.

Всеки гост пристъпил прага на Елементс Спа е V.I.P гост за нас. Същият респект и грижи, с които се отнасяме към нашите гости, ние проявяваме и към нашата природа. Екипът на Елементс Спа твърдо вярва, че всички ние можем да помогнем за съхраняването на света около нас. Надяваме се, че нашите гости ще ни подкрепят.

И не на последно място - продуктовите марки, които избрахме са сред най-добрите в света:

Френската марка Sothys, предлагаща изключителна комбинация от растителни съставки и най-модерни технологии;

Dr. Spiller Biocosmetic и Klapp от Германия представляват козметиката от следващо поколение;

С радост спряхме своя избор за българската продуктова марка на Eco Spa, която е събрала в себе си силата на нашата природа и богататите българските традиции.

 

 

TUV Logo

 

Grand Relax

Фламинго-Гранд Релакс

7 нощувки & 5 процедурни дни

още

Brunch and SPA

Уикенд Брънч и Спа във Фламинго Гранд

Здравословна храна и пет-звезден релакс в едно

още

Facebook

Фламинго Гранд във Фейсбук

още